Aannemers » Aannemer Beverwijk » RECI Bouw B.V.

RECI Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

RECI Bouw B.V. is een aannemer uit Beverwijk in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Annie Palmenlaan 32. De onderneming is opgericht op 28-06-2022 en telt 2-4 werkzame personen. RECI Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86869035.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

RECI Bouw B.V.

RECI Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. RECI Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-06-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86869035.

Wat is jouw ervaring met RECI Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met RECI Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help RECI Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

RECI Bouw B.V. uit Aannemer Beverwijk

RECI Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van RECI Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met RECI Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review