Aannemers » Aannemer Berkel en Rodenrijs » Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V.

Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. is een aannemer uit Berkel en Rodenrijs in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Spoorhaven 35. De onderneming is opgericht op 08-03-2022 en telt 2-4 werkzame personen. Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85760110.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V.

Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-03-2022 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85760110.

Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. uit Aannemer Berkel en Rodenrijs

Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V.. Wat is jouw ervaring met Aannemersbedrijf Ouwerkerk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review