Aannemers » Aannemer Barneveld » Bouwbedrijf Van Noord B.V.

Bouwbedrijf Van Noord B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Van Noord B.V. is een aannemer uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Van Wijnbergenlaan 65. De onderneming is opgericht op 30-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf Van Noord B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84718099.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Van Noord B.V.

Bouwbedrijf Van Noord B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Van Noord B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-11-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84718099.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Van Noord B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Van Noord B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Van Noord B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Van Noord B.V. uit Aannemer Barneveld

Bouwbedrijf Van Noord B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Van Noord B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Van Noord B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review