Aannemers » Aannemer Barneveld » Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V.

Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. is een aannemer uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Lunterseweg 88. De onderneming is opgericht op 11-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85764752.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V.

Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85764752.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. uit Aannemer Barneveld

Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf M. van Veldhuizen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review