Aannemers » Aannemer Arnhem » BSB Aannemersbedrijf B.V.

BSB Aannemersbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BSB Aannemersbedrijf B.V. is een aannemer uit Arnhem in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Tuinderserf 34. De onderneming is opgericht op 22-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon. BSB Aannemersbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86736213.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BSB Aannemersbedrijf B.V.

BSB Aannemersbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BSB Aannemersbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86736213.

Wat is jouw ervaring met BSB Aannemersbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BSB Aannemersbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BSB Aannemersbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BSB Aannemersbedrijf B.V. uit Aannemer Arnhem

BSB Aannemersbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BSB Aannemersbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met BSB Aannemersbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review