Tuinmannen » Tuinman Woerden » Take Me Outside B.V.

Take Me Outside B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Take Me Outside B.V. is een tuinman uit Woerden in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op 's-Gravensloot 120. De onderneming is opgericht op 02-10-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Take Me Outside B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61642134.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Take Me Outside B.V.

Take Me Outside B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Take Me Outside B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-10-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61642134.

Wat is jouw ervaring met Take Me Outside B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Take Me Outside B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Take Me Outside B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Take Me Outside B.V. uit Tuinman Woerden

Take Me Outside B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Take Me Outside B.V.. Wat is jouw ervaring met Take Me Outside B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review