Tuinmannen » Tuinman Woerden » Catdijk B.V.

Catdijk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Catdijk B.V. is een tuinman uit Woerden in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Cattenbroekerdijk 3. De onderneming is opgericht op 01-01-1980 en telt 2-4 werkzame personen. Catdijk B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54994608.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Catdijk B.V.

Catdijk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Catdijk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-1980 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54994608.

Wat is jouw ervaring met Catdijk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Catdijk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Catdijk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Catdijk B.V. uit Tuinman Woerden

Catdijk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Catdijk B.V.. Wat is jouw ervaring met Catdijk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review