Tuinmannen » Tuinman Vught » Lommers & Co B.V.

Lommers & Co B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lommers & Co B.V. is een tuinman uit Vught in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op W.J. van Ghentstraat 9. De onderneming is opgericht op 19-05-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Lommers & Co B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68809190.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lommers & Co B.V.

Lommers & Co B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lommers & Co B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-05-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68809190.

Wat is jouw ervaring met Lommers & Co B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lommers & Co B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lommers & Co B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lommers & Co B.V. uit Tuinman Vught

Lommers & Co B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lommers & Co B.V.. Wat is jouw ervaring met Lommers & Co B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review