JS B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

JS B.V. is een tuinman uit Sneek in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Jutrijpstraat 7. De onderneming is opgericht op 04-08-2017 en telt 1 werkzaam persoon. JS B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69347239.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

JS B.V.

JS B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. JS B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-08-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69347239.

Wat is jouw ervaring met JS B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met JS B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help JS B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

JS B.V. uit Tuinman Sneek

JS B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van JS B.V.. Wat is jouw ervaring met JS B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review