Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » The Garden Professionals B.V.

The Garden Professionals B.V.

8.5
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

The Garden Professionals B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Goudsesingel 84. De onderneming is opgericht op 04-05-2016 en telt 1 werkzaam persoon. The Garden Professionals B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66005582.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

The Garden Professionals B.V.

The Garden Professionals B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. The Garden Professionals B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-05-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66005582.

Wat is jouw ervaring met The Garden Professionals B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met The Garden Professionals B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help The Garden Professionals B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

The Garden Professionals B.V. uit Tuinman Rotterdam

The Garden Professionals B.V. ervaringen

8.5
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van The Garden Professionals B.V.. Wat is jouw ervaring met The Garden Professionals B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Tuin Aanleg

Geplaatst op 22 februari 2023 door John
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (8.5)

Deze heren van de Garden Professionals zijn super goed met hun werk bezig en levert tevens ook top kwaliteit.Top gewoon en een echte aanrader