Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » Osterwalder Boomspecialisten B.V.

Osterwalder Boomspecialisten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Osterwalder Boomspecialisten B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Weena 737. De onderneming is opgericht op 15-08-2016 en telt 2-4 werkzame personen. Osterwalder Boomspecialisten B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66663539.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Osterwalder Boomspecialisten B.V.

Osterwalder Boomspecialisten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Osterwalder Boomspecialisten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-08-2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66663539.

Wat is jouw ervaring met Osterwalder Boomspecialisten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Osterwalder Boomspecialisten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Osterwalder Boomspecialisten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Osterwalder Boomspecialisten B.V. uit Tuinman Rotterdam

Osterwalder Boomspecialisten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Osterwalder Boomspecialisten B.V.. Wat is jouw ervaring met Osterwalder Boomspecialisten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review