Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » Moerkens B.V.

Moerkens B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Moerkens B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Boergoensevliet 107. De onderneming is opgericht op 07-01-2014 en telt 1 werkzaam persoon. Moerkens B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 59670045.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Moerkens B.V.

Moerkens B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Moerkens B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-01-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 59670045.

Wat is jouw ervaring met Moerkens B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Moerkens B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Moerkens B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Moerkens B.V. uit Tuinman Rotterdam

Moerkens B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Moerkens B.V.. Wat is jouw ervaring met Moerkens B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review