Jule B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Jule B.V. is een tuinman uit Pijnacker in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Overgauwseweg 63. De onderneming is opgericht op 15-06-2005 en telt 1 werkzaam persoon. Jule B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27278219.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Jule B.V.

Jule B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Jule B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-06-2005 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27278219.

Wat is jouw ervaring met Jule B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Jule B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Jule B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Jule B.V. uit Tuinman Pijnacker

Jule B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jule B.V.. Wat is jouw ervaring met Jule B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review