Tuinmannen » Tuinman Hoensbroek » Bours Solutions B.V.

Bours Solutions B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bours Solutions B.V. is een tuinman uit Hoensbroek in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Klingstraat 12. De onderneming is opgericht op 27-01-2014 en telt 2-4 werkzame personen. Bours Solutions B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68652739.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bours Solutions B.V.

Bours Solutions B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bours Solutions B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-01-2014 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68652739.

Wat is jouw ervaring met Bours Solutions B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bours Solutions B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bours Solutions B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bours Solutions B.V. uit Tuinman Hoensbroek

Bours Solutions B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bours Solutions B.V.. Wat is jouw ervaring met Bours Solutions B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review