Tuinmannen » Tuinman Harderwijk » VDB Greenkeeping B.V.

VDB Greenkeeping B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VDB Greenkeeping B.V. is een tuinman uit Harderwijk in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Celsiusstraat 8. De onderneming is opgericht op 12-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon. VDB Greenkeeping B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73334197.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VDB Greenkeeping B.V.

VDB Greenkeeping B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VDB Greenkeeping B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73334197.

Wat is jouw ervaring met VDB Greenkeeping B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VDB Greenkeeping B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VDB Greenkeeping B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VDB Greenkeeping B.V. uit Tuinman Harderwijk

VDB Greenkeeping B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VDB Greenkeeping B.V.. Wat is jouw ervaring met VDB Greenkeeping B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review