Tuinmannen » Tuinman Boskoop » De Hollandse Houthakkers B.V.

De Hollandse Houthakkers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Hollandse Houthakkers B.V. is een tuinman uit Boskoop in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zijde 274. De onderneming is opgericht op 26-09-2019 en telt 1 werkzaam persoon. De Hollandse Houthakkers B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75948249.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Hollandse Houthakkers B.V.

De Hollandse Houthakkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Hollandse Houthakkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-09-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75948249.

Wat is jouw ervaring met De Hollandse Houthakkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Hollandse Houthakkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Hollandse Houthakkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Hollandse Houthakkers B.V. uit Tuinman Boskoop

De Hollandse Houthakkers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Hollandse Houthakkers B.V.. Wat is jouw ervaring met De Hollandse Houthakkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review