Disv B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Disv B.V. is een tuinman uit Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Lutkemeerweg 328. De onderneming is opgericht op 29-11-2004 en telt 100-199 werkzame personen. Disv B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34217118.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Disv B.V.

Disv B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Disv B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-11-2004 en telt 100-199 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34217118.

Wat is jouw ervaring met Disv B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Disv B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Disv B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Disv B.V. uit Tuinman Amsterdam

Disv B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Disv B.V.. Wat is jouw ervaring met Disv B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review