Tuinmannen » Tuinman Almere » Mol Hoveniers B.V.

Mol Hoveniers B.V.

9.6
2 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Mol Hoveniers B.V. is een tuinman uit Almere in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Oostgriend 73. De onderneming is opgericht op 23-06-2004 en telt 2-4 werkzame personen. Mol Hoveniers B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 39086473.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mol Hoveniers B.V.

Mol Hoveniers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mol Hoveniers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-06-2004 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 39086473.

Wat is jouw ervaring met Mol Hoveniers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mol Hoveniers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mol Hoveniers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mol Hoveniers B.V. uit Tuinman Almere

Mol Hoveniers B.V. ervaringen

9.6
2 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mol Hoveniers B.V.. Wat is jouw ervaring met Mol Hoveniers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Top bedrijf

Geplaatst op 16 mei 2023 door Tilly
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.3)

Voortuin laten opknappen met nieuwe border en terras in de achtertuin laten ophogen. Harde werkers en komen afspraak na. Kan dit bedrijf zeker aanraden.

Top bedrijf en mensen

Geplaatst op 15 november 2022 door Sylvia
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Het was een lange wachttijd voordat ze aan de tuin konden beginnen maar het was het wachten meer dan waard! Vriendelijke mannen en de tuin ziet er nu weer top uit. Van de tegels waren een paar wat verzakt maar hebben ze inmiddels ook opgelost. Wat een fijn bedrijf en zeer leuke en aardige mannen die bezig zijn geweest. Zeker een aanrader