Stukadoors » Stukadoor Etten-Leur » Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V.

Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. is een stukadoor uit Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Concordialaan 8. De onderneming is opgericht op 01-08-1990 en telt 5-9 werkzame personen. Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 20125766.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V.

Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-08-1990 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 20125766.

Wat is jouw ervaring met Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. uit Stukadoor Etten-Leur

Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V.. Wat is jouw ervaring met Stucadoorsbedrijf Hans Thijs B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review