Stukadoors » Stukadoor Amsterdam » Bouw Booking B.V.

Bouw Booking B.V.

1
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Bouw Booking B.V. is een stukadoor uit Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Hamontstraat 340. De onderneming is opgericht op 06-11-2012 en telt 1 werkzaam persoon. Bouw Booking B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 56407920.

Vind de beste stukadoor voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouw Booking B.V.

Bouw Booking B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouw Booking B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-11-2012 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 56407920.

Wat is jouw ervaring met Bouw Booking B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouw Booking B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouw Booking B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouw Booking B.V. uit Stukadoor Amsterdam

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Bouw Booking B.V.
KvK-nummer
56407920
Oprichtingsdatum
06-11-2012
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Hamontstraat
Huisnummer
340
Postcode
1066NH
Plaatsnaam
Amsterdam
Provincie
Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoonnummer
06 39471488

Bouw Booking B.V. ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouw Booking B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouw Booking B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Oplichter, meermaals failliet verklaard

Geplaatst op 11 juli 2021 door Tom
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Pas op: Booking bouw 02-12-2020 failliet en 3-12-2020 Bouw Booking BV gestart

Bouw Booking BV met kvk 81083653 is een bedrijf van een oplichter die voorheen het bedrijf booking bouw had op naam van zijn vriendin. Deze man Ali Osman haalt zelf of in naam van zijn broer klussen binnen. Gevolg, directe betalen vooraf, achteraf meer meters berekenen dan is uirgevoerd, schade wordt verricht en niet vergoed, hij vraagt vooraf geld(deels) en laat vervolgens anderen het werk doen (geen echte stukadoors en super slecht). Komt afspraken noet na en loopt vervolgens weg met alle geld, koopt autos ermee, gaatpp vakantie en jij hebt ellende. Veel mensen ervaren dit en als het te heet wordt onder zijn voeten, dan vraagt hij faillisement aan. Zo heeft hij al 4 andere bedrijven gerunt (achteraf) allemaal niet op eigen naam en adres. Zoek goed en je zult meer te weten komen. Dit is zijn werkwijze en wij staan allemaal niet alleen, maar deze man moet gestopt worden zodat jij niet in het zelfde schuitje terrecht komt als alle andere gedupeerde particulieren en zelfs bedrijven. Hij is gevestigd in Amsterdam. De man heeft enorm lelijke tanden en komt in eerste instantie vriendelijk over. Laat je niet in de maling nemen. Je bent geaarschuwd. De schade die deze man verricht lopen in de 10 duizenden euros minimaal. Desnoods vraag je na bij de curator van Booking bouw te Amsterdam, dan krijg je je antwoord direct.

PAS OP, deze man gaat over lijken en heeft eeuwig en altijd geld nood en leeft daarnaast op te grote voet van jouw geld, waar je niets voor krijgt.