Schilders » Schilder Rotterdam » Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV

Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV is een schilder uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van Maasdijkweg 2. De onderneming is opgericht op 20-12-2007 en telt 20-49 werkzame personen. Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24428004.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV

Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-12-2007 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24428004.

Wat is jouw ervaring met Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV uit Schilder Rotterdam

Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV. Wat is jouw ervaring met Van der Plas & Kabouw Schild.werk./Tot.onderh. BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review