Schilders » Schilder Rotterdam » Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V.

Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. is een schilder uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Selma Lagerlofweg 65. De onderneming is opgericht op 21-12-2021 en telt 2-4 werkzame personen. Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84846631.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V.

Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-12-2021 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84846631.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. uit Schilder Rotterdam

Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V.. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Van de Wijngaart B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review