Schilders » Schilder Rotterdam » Schildersbedrijf Koeverma B.V.

Schildersbedrijf Koeverma B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Koeverma B.V. is een schilder uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Melbournestraat 44C. De onderneming is opgericht op 09-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Schildersbedrijf Koeverma B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76967069.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Koeverma B.V.

Schildersbedrijf Koeverma B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Koeverma B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76967069.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Koeverma B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Koeverma B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Koeverma B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Koeverma B.V. uit Schilder Rotterdam

Schildersbedrijf Koeverma B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Koeverma B.V.. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Koeverma B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review