Schilders » Schilder Rotterdam » Imto Schilderwerken BV

Imto Schilderwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Imto Schilderwerken BV is een schilder uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Kiotoweg 166. De onderneming is opgericht op 01-04-1954 en telt 1 werkzaam persoon. Imto Schilderwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24086010.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Imto Schilderwerken BV

Imto Schilderwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Imto Schilderwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-1954 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24086010.

Wat is jouw ervaring met Imto Schilderwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Imto Schilderwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Imto Schilderwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Imto Schilderwerken BV uit Schilder Rotterdam

Imto Schilderwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Imto Schilderwerken BV. Wat is jouw ervaring met Imto Schilderwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review