Schilders » Schilder Amersfoort » MND Schildersbedrijf B.V.

MND Schildersbedrijf B.V.

1
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

MND Schildersbedrijf B.V. is een schilder uit Amersfoort in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Vollenhovekade 4. De onderneming is opgericht op 22-03-2019 en telt 2-4 werkzame personen. MND Schildersbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74339516.

Vind de beste voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

MND Schildersbedrijf B.V.

MND Schildersbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. MND Schildersbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-03-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74339516.

Wat is jouw ervaring met MND Schildersbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met MND Schildersbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help MND Schildersbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

MND Schildersbedrijf B.V. uit Schilder Amersfoort

MND Schildersbedrijf B.V. ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van MND Schildersbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met MND Schildersbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Mnd slechtste bedrijf ooit!

Geplaatst op 9 januari 2022 door I
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Dit is werkelijk een van de slechtste schildersbedrijven die ik ooit heb meegemaakt. Wat een prutsers. Dagelijks wordt ik herinnert aan hun belabberde werk. Overal druipers, ongedekte stukken, vlekken op mijn houten vloer. Ze komen afspraken niet na, werken max 5 uur per dag, komen altijd te laat en zijn super onbeschoft. Drammen over betalingen en hanteren een betalingstermijn van 24 uur. Het werk bij mij zou 8 dagen duren en uiteindelijk heeft het 4-5 weken geduurd waarbij hij het 3 keer heeft opgeleverd en het dus 3 keer helemaal opnieuw moest.