Elektriciens » Elektricien Dordrecht » Prezon Installatie BV

Prezon Installatie BV

1
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Prezon Installatie BV is een elektricien uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Aagje Dekenstraat 23. De onderneming is opgericht op 19-03-2018 en telt 2-4 werkzame personen. Prezon Installatie BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71184848.

Vind de beste voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Prezon Installatie BV

Prezon Installatie BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Prezon Installatie BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-03-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71184848.

Wat is jouw ervaring met Prezon Installatie BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Prezon Installatie BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Prezon Installatie BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een elektricien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Prezon Installatie BV uit Elektricien Dordrecht

Prezon Installatie BV ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Prezon Installatie BV. Wat is jouw ervaring met Prezon Installatie BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Geen best bedrijf

Geplaatst op 10 januari 2022 door Danielle Weijers
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Prezon lijkt een onprofessioneel bedrijf dat het grote geld ruikt. Onvriendelijk en onbeschoft personeel, ondeskundig want bij regen en/of wind gaan ze weg. De klus zou bij ons 2 dgn duren, nu na 5 keer geweest te zijn in 2 maanden tijd nog niet klaar. Daarbij houd het bedrijf zich niet aan gemaakte afspraken en zijn ze bij ons aan het werk gegaan terwijl wij op vakantie waren en zonder overleg en hebben hierbij onze kerkuilen in de kast verstoord. Treurig dat de kerkuilen nu overdag niet meer in de kast verblijven..