Dakdekkers » Dakdekker Zwijndrecht » J. Verwaard Dakbedekking B.V.

J. Verwaard Dakbedekking B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

J. Verwaard Dakbedekking B.V. is een dakdekker uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Lindtsebenedendijk 101. De onderneming is opgericht op 26-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon. J. Verwaard Dakbedekking B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90619900.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

J. Verwaard Dakbedekking B.V.

J. Verwaard Dakbedekking B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. J. Verwaard Dakbedekking B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90619900.

Wat is jouw ervaring met J. Verwaard Dakbedekking B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met J. Verwaard Dakbedekking B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help J. Verwaard Dakbedekking B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

J. Verwaard Dakbedekking B.V. uit Dakdekker Zwijndrecht

J. Verwaard Dakbedekking B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van J. Verwaard Dakbedekking B.V.. Wat is jouw ervaring met J. Verwaard Dakbedekking B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review