Dakdekkers » Dakdekker Zwijndrecht » E. van Die Dakbedekking B.V.

E. van Die Dakbedekking B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

E. van Die Dakbedekking B.V. is een dakdekker uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Willem van Oranjelaan 13. De onderneming is opgericht op 01-01-1983 en telt 1 werkzaam persoon. E. van Die Dakbedekking B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23048591.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

E. van Die Dakbedekking B.V.

E. van Die Dakbedekking B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. E. van Die Dakbedekking B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-1983 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23048591.

Wat is jouw ervaring met E. van Die Dakbedekking B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met E. van Die Dakbedekking B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help E. van Die Dakbedekking B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

E. van Die Dakbedekking B.V. uit Dakdekker Zwijndrecht

E. van Die Dakbedekking B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van E. van Die Dakbedekking B.V.. Wat is jouw ervaring met E. van Die Dakbedekking B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review