Dakdekkers » Dakdekker Zoetermeer » Koosdak B.V.

Koosdak B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Koosdak B.V. is een dakdekker uit Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Marsmanhove 106. De onderneming is opgericht op 31-10-2005 en telt 50-99 werkzame personen. Koosdak B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27281927.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Koosdak B.V.

Koosdak B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Koosdak B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-10-2005 en telt 50-99 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27281927.

Wat is jouw ervaring met Koosdak B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Koosdak B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Koosdak B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Koosdak B.V. uit Dakdekker Zoetermeer

Koosdak B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Koosdak B.V.. Wat is jouw ervaring met Koosdak B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review