Dakdekkers » Dakdekker Zeist » Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V.

Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. is een dakdekker uit Zeist in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Bergweg 172. De onderneming is opgericht op 05-10-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80523935.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V.

Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-10-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80523935.

Wat is jouw ervaring met Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. uit Dakdekker Zeist

Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakdekkersbedrijf Eleveld-Zeist B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review