Dakdekkers » Dakdekker Woerden » vakkundige dakdekkers B.V.

vakkundige dakdekkers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

vakkundige dakdekkers B.V. is een dakdekker uit Woerden in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Trasmolenlaan 12. De onderneming is opgericht op 18-09-2020 en telt 1 werkzaam persoon. vakkundige dakdekkers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80352545.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

vakkundige dakdekkers B.V.

vakkundige dakdekkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. vakkundige dakdekkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-09-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80352545.

Wat is jouw ervaring met vakkundige dakdekkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met vakkundige dakdekkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help vakkundige dakdekkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

vakkundige dakdekkers B.V. uit Dakdekker Woerden

vakkundige dakdekkers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van vakkundige dakdekkers B.V.. Wat is jouw ervaring met vakkundige dakdekkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review