Dakdekkers » Dakdekker Woerden » Spb daktechniek B.V.

Spb daktechniek B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Spb daktechniek B.V. is een dakdekker uit Woerden in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Trasmolenlaan 12. De onderneming is opgericht op 10-04-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Spb daktechniek B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77842952.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Spb daktechniek B.V.

Spb daktechniek B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Spb daktechniek B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-04-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77842952.

Wat is jouw ervaring met Spb daktechniek B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Spb daktechniek B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Spb daktechniek B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Spb daktechniek B.V. uit Dakdekker Woerden

Spb daktechniek B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Spb daktechniek B.V.. Wat is jouw ervaring met Spb daktechniek B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review