DDM B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DDM B.V. is een dakdekker uit Woerden in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Trasmolenlaan 12. De onderneming is opgericht op 29-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon. DDM B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77176146.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DDM B.V.

DDM B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DDM B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-01-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77176146.

Wat is jouw ervaring met DDM B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DDM B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DDM B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DDM B.V. uit Dakdekker Woerden

DDM B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DDM B.V.. Wat is jouw ervaring met DDM B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review