Dakdekkers » Dakdekker Winschoten » ADNC Dakdekker BV

ADNC Dakdekker BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

ADNC Dakdekker BV is een dakdekker uit Winschoten in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op J.A. Koningstraat 28D 36. De onderneming is opgericht op 25-04-2018 en telt 5 t/m 9 werknemers. ADNC Dakdekker BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71527605.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

ADNC Dakdekker BV

ADNC Dakdekker BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. ADNC Dakdekker BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-04-2018 en telt 5 t/m 9 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71527605.

Wat is jouw ervaring met ADNC Dakdekker BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met ADNC Dakdekker BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help ADNC Dakdekker BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

ADNC Dakdekker BV uit Dakdekker Winschoten

ADNC Dakdekker BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van ADNC Dakdekker BV. Wat is jouw ervaring met ADNC Dakdekker BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review