Dakdekkers » Dakdekker Valkenswaard » Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken

Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken

1
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken is een dakdekker uit Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Dommelseweg 153. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 2 t/m 4 werknemers. Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken is een Bedrijf met buitenlandse moeder en bij de KvK bekend onder het registratienummer 72231777.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken

Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 2 t/m 4 werknemers.

De Bedrijf met buitenlandse moeder is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 72231777.

Wat is jouw ervaring met Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken uit Dakdekker Valkenswaard

Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken. Wat is jouw ervaring met Van Hooff Timmer/Metsel en Dakwerken? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Onbetrouwbaar

Geplaatst op 27 januari 2023 door Devin
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Van hoof dakwerken .wesley van hoof Komt afspraken niet na . Zegt dingen toe en laat vervolgens niets meer van zich horen niet professioneel en zo ga je gewoon niet met mensen om