Dakdekkers » Dakdekker Utrecht » Dakconstructiebedrijf Het Centrum

Dakconstructiebedrijf Het Centrum

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakconstructiebedrijf Het Centrum is een dakdekker uit Utrecht in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Strijlandweg 1. De onderneming is opgericht op 02-05-1967 en telt 2-4 werkzame personen. Dakconstructiebedrijf Het Centrum is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30040649.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakconstructiebedrijf Het Centrum

Dakconstructiebedrijf Het Centrum is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakconstructiebedrijf Het Centrum is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-05-1967 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30040649.

Wat is jouw ervaring met Dakconstructiebedrijf Het Centrum?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakconstructiebedrijf Het Centrum, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakconstructiebedrijf Het Centrum en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakconstructiebedrijf Het Centrum uit Dakdekker Utrecht

Dakconstructiebedrijf Het Centrum ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakconstructiebedrijf Het Centrum. Wat is jouw ervaring met Dakconstructiebedrijf Het Centrum? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review