Dakdekkers » Dakdekker Uden » Dakdekker Service BV

Dakdekker Service BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakdekker Service BV is een dakdekker uit Uden in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Neringstraat-West 3. De onderneming is opgericht op 01-02-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Dakdekker Service BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70792992.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakdekker Service BV

Dakdekker Service BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakdekker Service BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-02-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70792992.

Wat is jouw ervaring met Dakdekker Service BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakdekker Service BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakdekker Service BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakdekker Service BV uit Dakdekker Uden

Dakdekker Service BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakdekker Service BV. Wat is jouw ervaring met Dakdekker Service BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review