Dakdekkers » Dakdekker Tiel » Medze Dakbedekkingen B.V.

Medze Dakbedekkingen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Medze Dakbedekkingen B.V. is een dakdekker uit Tiel in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Marconistraat 36. De onderneming is opgericht op 01-10-1973 en telt 20-49 werkzame personen. Medze Dakbedekkingen B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 09076447.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Medze Dakbedekkingen B.V.

Medze Dakbedekkingen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Medze Dakbedekkingen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-10-1973 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 09076447.

Wat is jouw ervaring met Medze Dakbedekkingen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Medze Dakbedekkingen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Medze Dakbedekkingen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Medze Dakbedekkingen B.V. uit Dakdekker Tiel

Medze Dakbedekkingen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Medze Dakbedekkingen B.V.. Wat is jouw ervaring met Medze Dakbedekkingen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review