Dakdekkers » Dakdekker ‘s-Heerenberg » De Specialist B.V.

De Specialist B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Specialist B.V. is een dakdekker uit 's-Heerenberg in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Weteringstraat 17. De onderneming is opgericht op 18-02-2019 en telt 1 werkzaam persoon. De Specialist B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74031813.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Specialist B.V.

De Specialist B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Specialist B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-02-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74031813.

Wat is jouw ervaring met De Specialist B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Specialist B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Specialist B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Specialist B.V. uit Dakdekker ‘s-Heerenberg

De Specialist B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Specialist B.V.. Wat is jouw ervaring met De Specialist B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review