Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud

Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Boelewerf 20. De onderneming is opgericht op 01-05-2003 en telt 1 werkzaam persoon. Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 58020543.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud

Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-05-2003 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 58020543.

Wat is jouw ervaring met Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud uit Dakdekker Ridderkerk

Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud. Wat is jouw ervaring met Noort & de Vries Compleet Dakonderhoud? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review