Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V.

Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pruimendijk 328. De onderneming is opgericht op 02-11-2015 en telt 1 werkzaam persoon. Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 64495795.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V.

Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-11-2015 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 64495795.

Wat is jouw ervaring met Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. uit Dakdekker Ridderkerk

Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met Molendijk Dakbedekking & Onderhoudsbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review