Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » Antopa Dakwerken B.V.

Antopa Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Antopa Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Boelewerf 20. De onderneming is opgericht op 17-03-2003 en telt 1 werkzaam persoon. Antopa Dakwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 58020837.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Antopa Dakwerken B.V.

Antopa Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Antopa Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 17-03-2003 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 58020837.

Wat is jouw ervaring met Antopa Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Antopa Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Antopa Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Antopa Dakwerken B.V. uit Dakdekker Ridderkerk

Antopa Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Antopa Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Antopa Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review