Dakdekkers » Dakdekker Oud-Beijerland » Van Driel Dakbedekkingen B.V.

Van Driel Dakbedekkingen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Driel Dakbedekkingen B.V. is een dakdekker uit Oud-Beijerland in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rontgenstraat 1. De onderneming is opgericht op 27-11-1998 en telt 1 werkzaam persoon. Van Driel Dakbedekkingen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 23091039.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Driel Dakbedekkingen B.V.

Van Driel Dakbedekkingen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Driel Dakbedekkingen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-11-1998 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 23091039.

Wat is jouw ervaring met Van Driel Dakbedekkingen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Driel Dakbedekkingen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Driel Dakbedekkingen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Driel Dakbedekkingen B.V. uit Dakdekker Oud-Beijerland

Van Driel Dakbedekkingen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Driel Dakbedekkingen B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Driel Dakbedekkingen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review