Dakdekkers » Dakdekker Oud-Beijerland » M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V.

M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. is een dakdekker uit Oud-Beijerland in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op van Wassenaerstraat 54. De onderneming is opgericht op 10-06-2004 en telt 1 werkzaam persoon. M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24363214.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V.

M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-06-2004 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24363214.

Wat is jouw ervaring met M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. uit Dakdekker Oud-Beijerland

M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V.. Wat is jouw ervaring met M.C. Groenendijk Oud-Beijerland B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review