Dakdekkers » Dakdekker Oss » NBN Dakdekkers B.V.

NBN Dakdekkers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

NBN Dakdekkers B.V. is een dakdekker uit Oss in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Orseleindstraat 63. De onderneming is opgericht op 25-03-2020 en telt 2-4 werkzame personen. NBN Dakdekkers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77712897.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

NBN Dakdekkers B.V.

NBN Dakdekkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. NBN Dakdekkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-03-2020 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77712897.

Wat is jouw ervaring met NBN Dakdekkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met NBN Dakdekkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help NBN Dakdekkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

NBN Dakdekkers B.V. uit Dakdekker Oss

NBN Dakdekkers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van NBN Dakdekkers B.V.. Wat is jouw ervaring met NBN Dakdekkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review