Dakdekkers » Dakdekker Oss » Daklekkage Service BV

Daklekkage Service BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Daklekkage Service BV is een dakdekker uit Oss in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Schaepmanlaan 290. De onderneming is opgericht op 25-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Daklekkage Service BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70723419.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Daklekkage Service BV

Daklekkage Service BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Daklekkage Service BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70723419.

Wat is jouw ervaring met Daklekkage Service BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Daklekkage Service BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Daklekkage Service BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Daklekkage Service BV uit Dakdekker Oss

Daklekkage Service BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Daklekkage Service BV. Wat is jouw ervaring met Daklekkage Service BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review