Dakdekkers » Dakdekker Oss » Dak Groep Nederland B.V.

Dak Groep Nederland B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dak Groep Nederland B.V. is een dakdekker uit Oss in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Brabantstraat 68B. De onderneming is opgericht op 21-07-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Dak Groep Nederland B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66516862.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dak Groep Nederland B.V.

Dak Groep Nederland B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dak Groep Nederland B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-07-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66516862.

Wat is jouw ervaring met Dak Groep Nederland B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dak Groep Nederland B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dak Groep Nederland B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dak Groep Nederland B.V. uit Dakdekker Oss

Dak Groep Nederland B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dak Groep Nederland B.V.. Wat is jouw ervaring met Dak Groep Nederland B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review