Dakdekkers » Dakdekker Oss » Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV

Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV is een dakdekker uit Oss in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Angoralaan 47. De onderneming is opgericht op 03-07-2017 en telt 2-4 werkzame personen. Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69105065.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV

Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-07-2017 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69105065.

Wat is jouw ervaring met Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV uit Dakdekker Oss

Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV. Wat is jouw ervaring met Dak- en Schoorsteenwerken Midden Nederland BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Uitstekende dakdekkers

Geplaatst op 26 september 2022 door Henk Bontekoe
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Omdat eerdere werkzaamheden niet slaagden, hebben we Dak- en Schoorsteenwerken uit Oss ingeschakeld om de daklekkage te repareren. En met positief resultaat!