Dakdekkers » Dakdekker Nieuwegein » Dakservice Utrecht B.V.

Dakservice Utrecht B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakservice Utrecht B.V. is een dakdekker uit Nieuwegein in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Veldhoeve 8. De onderneming is opgericht op 02-06-2016 en telt 2-4 werkzame personen. Dakservice Utrecht B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66179750.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakservice Utrecht B.V.

Dakservice Utrecht B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakservice Utrecht B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-06-2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66179750.

Wat is jouw ervaring met Dakservice Utrecht B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakservice Utrecht B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakservice Utrecht B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakservice Utrecht B.V. uit Dakdekker Nieuwegein

Dakservice Utrecht B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakservice Utrecht B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakservice Utrecht B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review