Dakdekkers » Dakdekker Hoogvliet Rotterdam » Hoogerwaard Gevelbouw

Hoogerwaard Gevelbouw

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hoogerwaard Gevelbouw is een dakdekker uit Hoogvliet Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Oppermanstraat 72. De onderneming is opgericht op 30-03-1978 en telt 10-19 werkzame personen. Hoogerwaard Gevelbouw is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24132860.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hoogerwaard Gevelbouw

Hoogerwaard Gevelbouw is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hoogerwaard Gevelbouw is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-1978 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24132860.

Wat is jouw ervaring met Hoogerwaard Gevelbouw?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hoogerwaard Gevelbouw, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hoogerwaard Gevelbouw en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hoogerwaard Gevelbouw uit Dakdekker Hoogvliet Rotterdam

Hoogerwaard Gevelbouw ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hoogerwaard Gevelbouw. Wat is jouw ervaring met Hoogerwaard Gevelbouw? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review